Afasiforbundet i Norge

Nettverksmøte om telelogopedi 3. mars

Har du gjennomført (afasi)behandling via videokonferanse? Har du tenkt at dette er noe du har lyst å prøve eller å lære noe mer om?

Sunnaas Sykehus i samarbeid med Sykehuset Østfold, Afasiforbundet, Østfold kommune, Statped, Universitetet i Oslo og flere private logopeder har gjennomført et prosjekt som så på hvordan telelogopedi kan bli et fast, pasientvennlig og bærekraftig tilbud som hjelper å dekke behovet for intensiv språktrening etter slag.
Nå ønsker vi å spre det vi har funnet ut, samt bygge opp et nettverk av erfarne telelogopeder som kan hjelpe med å gjøre tjenesten bedre ved å komme med innspill, veiledning, erfaringsutveksling, anbefalinger på materiale mm.
Afasiforbundet sammen med Sunnaas og samarbeidspartnere tilbyr derfor et diskusjonsforum en gang i måneden som skal være et nettforum for erfaringsutveksling og læring innen telelopgopedi. Vi inviterer til Teams-møte 03. mars 2022 kl. 17.30 – 18.30 for å få større mulighet for erfaringsutveksling og diskusjon.

Meld deg på her. Du får tilsendt lenke til møtet noen dager i forveien.

Foto: Shutterstock

Påmelding teams
Fornavn
Etternavn
reCAPTCHA

 

print