Afasiforbundet i Norge

Afasiforbundet lanserer HAST.afasi.no

HAST er et kartleggingsverktøy for logopeder. Nettstedet hast.afasi.no er en elektronisk versjon av av HAST-permen.

På nettsiden får du tilgang til permen i sin helhet i PDF-format for utskrift. I tillegg finnes noen nye, nettleserbaserte verktøy, som både kan benyttes som øvelser med pasient, og som verktøy for skåring når utskrevet materiale benyttes til screening.

Her kan du bestille tilgang til hast.afasi.no

Kjøp av dette virtuelle produktet gir tilgang for en brukerprofil på nettsiden https://hast.afasi.no. Nettsiden er en nettleserbasert versjon av HAST-testen, og gir brukeren tilgang til alle verktøy og nedlastbare PDF-filer.

Hvis ikke kjøperen allerede har en profil på afasi.no, vil det bli opprettet en profil som også benyttes for å logge seg inn på hast.afasi.no.

Det vil komme en egen epost når innlogging til hast.afasi.no er aktivisert.

Om HAST

HAST er et kartleggingsmateriell for logopeder, laget for i akuttfasen og opprinnelig publisert i 2010. Materiellet er utviklet av Logopedtjenesten Helse Bergen, ved Haukeland universitetssjukehus. Forfattere er Tone Sandmo, Ingjerd Haukeland og Synneve Stoller.
Nettversjonen er tilrettelagt av Afasiforbundet v/Marianne Brodin og Hogne Jensen.
Teknisk produksjon: Frifugl
Illustrasjon forside: Håvard Hegdal

 

 

 

 

Illustrasjon: Håvard Hegdal

print