Afasiforbundet i Norge

Åpent møte om telelogopedi

Takk til alle som så på webinaret om telelogopedi, et samarbeid mellom Sunnaas sykehus og Afasiforbundet. Det er gøy å se at det er flere som brenner for dette temaet som vi i prosjektet gjør. Opptak av webinaret finner du her.
.
Vi har planlagt et uformelt møte hvor alle er velkomne for en diskusjon/samtale rundt temaer som telelogopedi, hvilke pasienter som kan være aktuelle, kartlegging over skjerm m.m.
.
Dato: 9. september
Tidspunkt: 17.30-18.30
Om dette er noe du kunne tenke deg, send en e-post til enten prosjektleder eller prosjektleder for å få link tilsendt:
.
Prosjektet «Telelogoped» som er et samarbeid mellom Sunnaas sykehus, Afasiforbundet, tidligere Logopedlag i Østfold, Universitet i Oslo, Statped, Sykehus Østfold og Indre Østfold kommune. Gjennom prosjektet håper vi å få telelogopedi inn i en tjenestemodell som blir bærekraftig for telemedisinsk språktrening ved afasi.
print