Afasiforbundet i Norge

Nye Ekspress prosjekter

Vi gratulerer Aurskog-Høland Afasiforening, Afasiforeningen i Østfold og Afasiforeninga for Tromsø om omegn  som har fått Ekspress-midler!

I år er det fem år siden vi lanserte Ekspress-ordningen, og nå har over 2.000 prosjekter fått støtte gjennom ordningen. Vi er stolte av å ha bidratt til så mye aktivitet og frivillighet over hele landet, og vi tror og håper at Ekspress-ordningen bidrar til å styrke organisasjonene, særlig på grasrotnivå. Da ordningen ble lansert var det etter ønske fra våre medlemsorganisasjoner, og vi er veldig glad for at den har blitt en så stor suksess, sier generalsekretær Hans Christian Lillehagen.

På nettsiden til Stiftelsen Dam kan du lese  hele artikkelen om Ekspress Høst tildelingen:

Disse prosjektene får støtte gjennom Ekspress Høst 2019

Neste mulighet for å søke Ekspress midler gjennom Stiftelsen Dam er 15. mars 2020.

print