Afasiforbundet i Norge

Afasi ung

Hei alle sammen!

Vi oppretter en Afasi Ung Facebook-gruppe rett etter nyttår!
Nå, før julen ringer inn for fullt ønsker vi i Afasiforbundet å informere om et nytt og spennende prosjekt vi holder på med. Etter nyttår starter vi etableringen av et Afasi Ung-nettverk! Dette skal være en arena der yngre personer med afasi, og yngre pårørende, kan dele erfaringer og informasjon.

I begynnelsen av januar 2017 opprettes det en Afasi Ung-gruppe på Facebook som vil være begynnelsen på Afasi Ung-nettverket. Er du en yngre person med afasi? Kjenner du noen yngre personer med afasi? Eller er du kanskje en ung pårørende til noen med afasi? Spre gjerne ordet om denne gruppen!

Hvor ung må man være, tenker du muligens. Vi i Afasiforbundet ser for oss rundt 50 år og yngre. Men kanskje er du 55 og ung til sinns? 🙂 Vi gleder oss til å sette i gang med dette. Det er viktig å ha en sosial arena der du kan komme i kontakt med andre i samme situasjon som deg. Dette kan være med å skape sosial tilhørighet og hverdagsglede!

print