Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

Bli med på aktivitetshelg til fjells? Vi inviterer til en trivelig helg på «Heia Merket» i Valdres. Her får du mulighet til å prøve aktiviteter sammen med andre i samme situasjon. Ny påmeldingsfrist: 20. juni.  Les mer

Mer...

I  anledning  Hjerneuken  og Hjerneåret 2015  inviteres  pasienter,  pårørende  og  andre  interesserte til spennende  foredrag om hjernen. Arrangementer i Oslo og Tromsø. Les mer.

Mer...

FFO ønsker å se på hvilke konsekvenser den nye uføretrygden har. Spørreundersøkelsen vil ikke gi svar på alt, men de håper å få svar på noen få spørsmål som vil være nyttig i videre arbeid. Les mer.

Mer...

Forskning på normal språkkompetanse kommer til nytte for de som arbeider med personer med språkvansker. Ny bok hjelper til å forstå språklige mønstre hos personer med språkvansker. Les mer.

Mer...

Sammen er vi sterkere. Å være flere medlemmer er bra, både for lokallag og forbund. Afasiforbundet har nå en verve-kampanje. Verver du en venn, får du tilsendt en paraply eller et handlenett. Les mer.

Mer...

Lærings- og mestringssenteret ved Aker Sykehus arrangerer temamøter for slagrammede og pårørende våren 2015. Her finner du spennende forelesninger med viktige temaer for pasient og pårørende. Les mer.

Mer...

Kurset er for personer med afasi og organiseres med 4 helgesamlinger. Dette er en fin mulighet til å lære om hvordan du kan bruke nettbrett/Ipad i hverdagen. Les videre om hvordan du kan søke om plass.

Mer...