Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

Vi ønsker gi inspirasjon til å bruke filmkvelder som aktivitet i lokalforeningene. Afasiforbundet inviterer til seminar lørdag 17. – søndag 18. oktober på Scandic Hotell Gardermoen. 

Mer...

 Jeg er student i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, og skriver masteroppgave om musikkterapi og afasi. Jeg er interessert i å snakke med dere om erfaring med bruk av musikkterapeutiske metoder.

Mer...

Lørdag 22. august mobiliserer Sunnaasstiftelsen og TV 2 til et nasjonalt løft for rehabilitering.  “Aksjon Sunnaas – fra tragedier til mirakler” ledes av Hallvard og Katarina Flatland.

Mer...

Arendalsuka 2015 er i gang og Afasiforbundet i Norge er denne gangen å finne på FFO sin stand lørdag 15.8. kl. 11.00-13.00 og søndag 16.8. kl. 09.00-11.00. Ta gjerne turen innom oss for en prat. Les mer.

Mer...

Tenk deg at du er på sykehus i utlandet, du kan ikke språket og skjønner ikke hva helsepersonalet prøver å si til deg. Dette kan sammenliknes med situasjonen til 5000 nordmenn som årlig rammes av hjerneslag og afasi. Les mer.

Mer...

- om bruk av nettbrett for selvstendighet og deltakelse i hverdagen for voksne med afasi. I 2014 søkte vi om prosjektmidler fra ExtraStiftelsen og i januar fikk vi en hyggelig melding om at søknaden var imøtekommet. 

Mer...

Statped inviterer personer med afasi til kurs 9. - 13. november 2015. Kurset er beregnet for voksne som har hatt afasi i ett år eller mer. Les mer om kurset og hvordan du kan søke her.

Mer...

Afasiforeningen i Østfold feiret lørdag 6. juni 25 år! Jubileet ble blant annet feiret med konsert med Bjørnar Spydevold (sang) og Kari Stokke (piano) på Furuly i Råde sentrum.

Mer...