Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

Lørdag 22. august mobiliserer Sunnaasstiftelsen og TV 2 til et nasjonalt løft for rehabilitering.  “Aksjon Sunnaas – fra tragedier til mirakler” ledes av Hallvard og Katarina Flatland.

Mer...

Arendalsuka 2015 er i gang og Afasiforbundet i Norge er denne gangen å finne på FFO sin stand lørdag 15.8. kl. 11.00-13.00 og søndag 16.8. kl. 09.00-11.00. Ta gjerne turen innom oss for en prat. Les mer.

Mer...

Tenk deg at du er på sykehus i utlandet, du kan ikke språket og skjønner ikke hva helsepersonalet prøver å si til deg. Dette kan sammenliknes med situasjonen til 5000 nordmenn som årlig rammes av hjerneslag og afasi. Les mer.

Mer...

- om bruk av nettbrett for selvstendighet og deltakelse i hverdagen for voksne med afasi. I 2014 søkte vi om prosjektmidler fra ExtraStiftelsen og i januar fikk vi en hyggelig melding om at søknaden var imøtekommet. 

Mer...

Statped inviterer personer med afasi til kurs 9. - 13. november 2015. Kurset er beregnet for voksne som har hatt afasi i ett år eller mer. Les mer om kurset og hvordan du kan søke her.

Mer...

Afasiforeningen i Østfold feiret lørdag 6. juni 25 år! Jubileet ble blant annet feiret med konsert med Bjørnar Spydevold (sang) og Kari Stokke (piano) på Furuly i Råde sentrum.

Mer...

Sammen er vi sterkere. Å være flere medlemmer er bra, både for lokallag og forbund. Afasiforbundet har nå en verve-kampanje. Verver du en venn, får du tilsendt en paraply eller et handlenett. Les mer.

Mer...

Utdanningsdirektoratet har gitt ut en brosjyre som heter "Spesialundervisning for voksne på fem minutter". Denne kan du laste ned og du kan også lese mer om spesialundervisning og retttighetene dine her:

Mer...