Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

ExtraStiftelsen har i dag delt ut hele 235 millioner kroner til helseprosjekter og forskning over hele landet.  544 prosjekter får støtte og blir gjennomført takket være ildsjeler, forskere, frivillige og engasjerte prosjektledere.

Mer...

Fredag 20. november er det temamøte for slagrammede og deres pårørende på Lærings- og mestringssenteret, Aker Sykehus. Temaet er medisinske forhold etter slaget, og seksjonsoverlege Sigurd Vatn er foreleser.

Mer...

Fra og med 1. november styrkes pasientrettighetene for pasienter som har henvisning til spesialisthelsetjenesten. Sykehusene må svare raskere på pasientens henvisning og avklare rett til helsehjelp.

Mer...

Med hjerte for hjernen-aksjonen er nå i gang! Vi oppfordrer nå alle personer og organisasjoner som har egen profil på Facebook om å søke opp siden ”Med hjerte for hjernen-aksjonen” og trykke Liker.

Mer...

Her finner du informasjon fra "NAV kompetansesenter for tilrettelegging og deltakelse" om et nytt nettsted med oversikt over apper for mennesker med nedsatt fuksjonsevne.

Mer...

Hva er afasi og hva kan gjøre du når du møter en som har afasi? Mange av våre lokalforeninger er med på å skape oppmerksomhet om afasi i dagene rundt 10. oktober.

Mer...

Statped inviterer personer med afasi til kurs 9. - 13. november 2015. Kurset er beregnet for voksne som har hatt afasi i ett år eller mer. Les mer om kurset og hvordan du kan søke her.

Mer...

Afasiforbundets villmarkskurs ble arrangert i helgen i nydelig vær. Her ser vi deltakerne etter to dager med aktiviteter som teambuilding og vikingleir. Mye flott innsats og mestring i Valdres!

Mer...