Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

Nå har det kommet en ny app laget for personer med afasi.  Appen ble lansert av afasiteamet på Statped sørøst under Afasidagene, og heter «Talk around it – DAGLIGLIV». 

Mer...

Plutselig vanskelig å prate, smile eller løfte armene? Ring 113! Har du mistanke om hjerneslag, ring 113 med en gang. Kjenner du til symptomene kan du redde liv.

Mer...

 Afasiforbundet i Norge og LHL Hjerneslag skal i høst samarbeide for å ivareta interessene til slagrammede, personer med afasi og pårørende.

Mer...

Afasiforbundet arrangerer kurs i bruk av nettbrett for personer med afasi. Deltakerne vil få kunnskaper om hvordan nettbrett kan brukes i hverdagen. Kurset er fulltegnet.

Mer...

Studieforbundet Funkis er klar med et flunkende nytt nettkurs: Mestring med Funkis! Nettversjonen gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg.

Mer...

Fra 1. juni kan du søke om ExtraStiftelsen-prosjekter innen helse via Afasiforbundet. Fristen for å søke er 31. august. Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.

Mer...

Et inspirerende landsmøte er gjennomført og nytt styre er valgt. Det nye styret har representanter fra mange steder i landet. Ny forbundsleder er Hogne Jensen fra Tromsø.

Mer...