Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

 Afasiforbundet i Norge og LHL Hjerneslag skal i høst samarbeide for å ivareta interessene til slagrammede, personer med afasi og pårørende.

Mer...

Afasiforbundet arrangerer kurs i bruk av nettbrett for personer med afasi. Deltakerne vil få kunnskaper om hvordan nettbrett kan brukes i hverdagen. Kurset er fulltegnet.

Mer...

Studieforbundet Funkis er klar med et flunkende nytt nettkurs: Mestring med Funkis! Nettversjonen gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg.

Mer...

Fra 1. juni kan du søke om ExtraStiftelsen-prosjekter innen helse via Afasiforbundet. Fristen for å søke er 31. august. Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.

Mer...

Et inspirerende landsmøte er gjennomført og nytt styre er valgt. Det nye styret har representanter fra mange steder i landet. Ny forbundsleder er Hogne Jensen fra Tromsø.

Mer...

Hos fleirspråklege som får afasi, kan behandling på berre eitt språk føre til betring av dei andre språka. Ved behandlingsstart er det likevel viktig å teste alle språka for å få eit korrekt bilete av språkvanskane.  

Mer...