Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

Høstkurs starter 18. september. Studieforbundet Funkis er klar med et nytt nettkurs i «Mestring med Funkis». Nettversjonen gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg.

Mer...

Mange med afasi og pårørende synes samtaler hos legen er vanskelig. Brosjyren "Samtaler om helse" inneholder 19 tegninger, om fysisk og psykisk helse. Den kan brukes hos legen ved å peke på bildene som hjelp i samtalen.

Mer...

Fredag 2. juni åpnet en ny runde Helseprosjekter i ExtraStiftelsen. Du kan søke via Afasiforbundet og fristen er 31. august. Har du en god ide, ta gjerne kontakt med oss!

Mer...

Hva vil partiene gjøre på hjernehelse- og hjerneslagområdet, og for de slagrammede og pårørende i neste stortingsperiode? LHL Hjerneslag og Afasiforbundet arrangerer slagcafe  i Oslo 7. juni.

Mer...

25. april hadde Hjernerådet møte for å diskutere den nasjonale hjernestrategien som regjeringen har besluttet at skal lages. Denne hjernestrategien er også relevant for Afasiforbundets medlemmer og forbundet var til stede på møtet.

Mer...

Om du har behov for en lettlest avis på nett, prøv www.klartale.no
Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis og finnes også som papiravis. Større skrift og enkelt språk gjør avisen lettere å lese enn andre aviser.

Mer...

Fra og med 1. januar 2017 endret HELFO sine regler med tanke på henvisning til privatpraktiserende logopeder.

Mer...

Ny informasjonspakke om afasi er tilgjengelig for bestilling fra Afasiforbundet. Du kan bestille den gratis portofritt til personer med afasi, pårørende eller institusjoner. Se nettbutikken vår for bestilling.

Mer...