Siste nyheter

Siste nyheter fra Afasiforbundet.

I dag er det Nordisk afasidag. Afasiforbundet i Norge ønsker å bruke denne dagen til å spre bevissthet om afasi. Dessverre er det mange som ikke vet hva dette er.

Mer...

Nytt opplag av heftet “Hva er afasi?” er ankommet. Heftet er spesielt utarbeidet for deg med afasi. Ved innmelding i Afasiforbundet får du heftet gratis tilsendt.

Mer...

Her er en oversikt over høstens temamøter på Aker sykehus for slagrammede og deres pårørende. 

Første møte er fredag 22. september 11.00 - 13.30

Mer...

Fra 1. oktober kan du bli medlem i Afasiforbundet og en av våre lokalforeninger for kr 50,- ut året. Stå sammen med oss i kampen for bedre oppfølging og en bedre afasihverdag.

Mer...

Dysfagi er ikke et kjent begrep for «mannen i gata». De fleste blir ikke kjent med dette begrepet, eller hvilke vansker det medfører, før en selv eller noen nære blir rammet av det. 

Mer...

Høstkurs starter 18. september. Studieforbundet Funkis er klar med et nytt nettkurs i «Mestring med Funkis». Nettversjonen gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg.

Mer...

Mange med afasi og pårørende synes samtaler hos legen er vanskelig. Brosjyren "Samtaler om helse" inneholder 19 tegninger, om fysisk og psykisk helse. Den kan brukes hos legen ved å peke på bildene som hjelp i samtalen.

Mer...

ExtraStiftelsen er alltid på jakt etter de beste ideene innen frivillighet og helse. Sitter du med en god ide, men mangler penger til å gjennomføre den, kan du søke om prosjektstøtte.

Mer...

Hva vil partiene gjøre på hjernehelse- og hjerneslagområdet, og for de slagrammede og pårørende i neste stortingsperiode? LHL Hjerneslag og Afasiforbundet arrangerer slagcafe  i Oslo 7. juni.

Mer...